Sari la conținut

POVESTEA RELAX

Inspirați de natură, de dragostea pentru tradiții și amintirile din copilărie

Într-o zonă pitorească, inspirați de natură și de dragoste pentru tradiții și amintirile din copilărie, am deschis la poalele munților Măcin (din Parcul Național Macinin) în anul 2019 Pensiunea Relax, un loc în care oaspeții noștri se pot relaxa și bucură de natură. , la poalele celor mai vechi munți din România.

Dacă vii de la Bucureșți, puteți alege traseul Bucureșți-Cernavodă-Capidava-Greci, mergând paralel cu Dunărea pe marginea brațului Ostrov, nu puteți admira peisajul și natura Dobrogei. Pensiunea Relax se află în localitatea Greci, Tulcea la poalele Vf.Tutuiatu din mun Măcinții și este locul unde vă bucură de natură, mâncare bună, drumeții și multă relaxare.

Pensiunea are o capacitate de 36 de paturi twin, 10 camere și 4 apartamente dispuse în 2 corpuri: Vila Relax și Vila Moise. Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurant și terasă pensiunii te invită într-o călătorie culinară deosebită și o atmosferă unică. Și pentru că vacanță să fie perfectă, piscinele, saună și jacuzzi te așteaptă să te relaxezi, într-o atmosfera confortabilă și plăcută.

 

MINIUNEA NOASTRĂ

Sejurul petrecut la Pensiunea Relax poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanță, o experiență de neuitate în munții Măcinului. 

Rezervă-ți un sejur la Pensiunea Relax și personalizează-ți vacanță așa cum dorești!

O locatie excelenta cu o priveliste minunata asupra muntiilor Macinului. Personalul pensiunii foarte amabila. Camerele curate ca si intreaga proprietate care este ingrijita. Un loc foarte placut pentru relaxare atat vara datorita piscinei cat si toamna sau primavara cand te poti bucura de traseele montane cu dificultate redusa potrivita pentru toate varstele.”
Mihai Vulpe
Locul este un mic rai inconjurat de privelistea unica a muntilor Macin, cu liniste, aer curat si peisaje care iti vor incarca bateriile. Traseele turistice aflate in apropiere si piscina fac ca vacanta aici sa fie completa. ♡
Edith D
Am avut un sejur foarte reușit și când spun asta mă refer la tot : personal, cameră, baie, restaurant, piscină și bar ! Nu în ultimul rând, gradina, iarba și dependentele piscinei.”
Eugen I.
Sunteți minunați! Va mulțumim pentru primirea călduroasă ,personalul este super ,mâncarea foarte bună, peisaj de vis. Va îmbrățișez cu drag și cu siguranță o să revenim!”
Mirela Multescu
Superb…
Simona Gadiuta
Gazde excelente, mancare delicioasa, camere confortabile! Piscina este uimitoare, iar priveliștile sunt superbe. Recomand cu incredere.”
Anca Reid
“Mancare foarte buna si cazare cu vedere la munte. E super relaxeaza-te! ❤”
L Pintilie

TESTIMONIALE