Skip to content

POVESTEA RELAX

Inspirați de natură, de dragostea pentru tradiții și amintirile din copilărie

Într-o zona pitorească, inspirați de natură și de dragostea pentru tradiții și amintirile din copilărie, am deschis la poalele munților Măcin (din Parcul Național Macinin) în anul 2019 Pensiunea Relax, un loc în care oaspeții noștri se pot relaxa și bucură de natură, la poalele celor mai vechi munți din România.

Dacă vii de la Bucureșți, poți alege traseul Bucureșți-Cernavodă-Capidava-Greci, mergând paralel cu Dunărea pe marginea brațului Ostrov, de unde poți admira peisajul și natură Dobrogei. Pensiunea Relax se află în localitatea Greci, Tulcea la poalele Vf.Tutuiatu din munții Măcinului și este locul unde te vei bucură de natură, mâncare bună, drumeții și multă relaxare.

Pensiunea are o capacitate de 36 de paturi twin, 10 camere și 4 apartamente dispuse în 2 corpuri: Vila Relax și Vila Moise. Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul și terasă pensiunii te invită într-o călătorie culinară deosebită și o atmosfera unică. Și pentru că vacanță să fie perfectă, piscinele, saună și jacuzzi te așteaptă să te relaxezi, într-o atmosfera confortabilă și plăcută.

 

MINIUNEA NOASTRĂ

Sejurul petrecut la Pensiunea Relax poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanță, o experiență de neuitat în munții Măcinului. 

Rezervă-ti un sejur la Pensiunea Relax și personalizează-ti vacanță așa cum îți dorești!

O locatie excelenta cu o priveliste minunata asupra muntiilor Macinului. Personalul pensiunii foarte amabila. Camerele curate ca si intreaga proprietate care este ingrijita. Un loc foarte placut pentru relaxare atat vara datorita piscinei cat si toamna sau primavara cand te poti bucura de traseele montane cu dificultate redusa potrivita pentru toate varstele.”
Mihai Vulpe
Locul este un mic rai inconjurat de privelistea unica a muntilor Macin, cu liniste, aer curat si peisaje care iti vor incarca bateriile. Traseele turistice aflate in apropiere si piscina fac ca vacanta aici să fie completa. ♡
Edith D
Am avut un sejur foarte reușit și când spun asta mă refer la tot : personal, cameră, baie, restaurant, piscină și bar ! Nu în ultimul rând, gradina, iarba și dependințele piscinei.”
Eugen I.
Sunteți minunați! Va mulțumim pentru primirea călduroasă ,personalul este super ,mâncarea foarte buna, peisaj de vis. Va îmbrățișez cu drag și cu siguranță o sa revenim!”
Mirela Multescu
Superb…
Simona Gadiuta
Excellent hosts, delicious food, comfortable rooms! Swimming pool is amazing and the views are gorgeous. Highly recommend.”
Anca Reid
“Mancare foarte buna si cazare cu vedere la munte. E super relax! ❤ ”
L Pintilie

TESTIMONIALE